Kledij met een positieve impact
Supergoods is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om een positieve impact te maken op hoe er met mode en kleding wordt omgegaan. Als een multi-brand fair fashion retailer zet Supergoods zich in om duurzamer geproduceerde kleding aan te bieden en tegelijkertijd afgedankt textiel in te zamelen voor hergebruik en recyclage.
Een vliegende start

In maart dit jaar lanceerde Supergoods in hun winkel in Mechelen een spannend nieuw project onder de paraplu van INFINITEX: As Good As New. Dit initiatief kwam uit de wens van Supergoods om nog meer waarde te creëren voor hun klanten en de mode-industrie duurzamer te maken.

 

‘Het concept van As Good As New is simpel maar krachtig', Verteld Tonny van Bavel (co-owner van Supergoods)

‘Heb je fair fashion kledingstukken in je kast hangen die je niet meer draagt? Via onze winkel kan je deze items opnieuw een tweede leven bieden.’

 

 

Hoe werkt het

De kledingstukken worden in de winkel tussen de nieuwe kleding gehangen, voorzien van een 'As Good As New'-tag en een aantrekkelijke prijs. Wanneer een item verkocht wordt, ontvangt de originele eigenaar een deel van de verkoopwaarde in de vorm van aankooptegoed dat kan worden gebruikt in alle Supergoods-winkels en op de website.

As Good As New heeft een geweldige start gemaakt. Tientallen kledingstukken hebben al een nieuwe eigenaar gevonden, wat bewijst dat er een grote vraag is naar dit soort duurzame modeoplossingen. Dit succesverhaal heeft Supergoods aangemoedigd om het project verder uit te breiden.

Uitbreiding naar Antwerpen

Vanwege het succes van As Good As New in Mechelen, kondigt Supergoods met vreugde aan dat dit initiatief nu ook in hun winkel in Antwerpen wordt gelanceerd. Supergoods hoopt hiermee nog meer klanten de mogelijkheid te bieden om hun ongebruikte fair fashion kleding een tweede leven te geven en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van duurzaam winkelen.

 

Doe Mee!

Wil je deelnemen aan As Good As New? Breng je ongebruikte fair fashion kledingstukken naar een van de deelnemende winkels en draag bij aan een duurzamere mode-industrie. Samen kunnen we een verschil maken. Meer informatie over de voorwaarden en compensaties op : https://www.supergoods.be/pages/as-good-as-new-by-supergoods